Sportivii au talent

13-14 decembrie

13:00

Strada Cooperativei nr. 134-136, Bucuresti

35 lei

Centrul de copii si juniori este in vacanta in perioada 20 decembrie 2014- 20 ianuarie 2015, primele antrenamente urmand sa aiba loc in intervalul 20 ianuarie-04 februarie 2015.

Va multumim pentru ca ati participat la turneul de selectie si va informam ca aceea dintre concurentii selectionati sunt contactati telefonic, urmand sa inceapa antrenamentele cu data de 20 ianuarie, in functie de grupa de varsta.

Parintii urmatorilor copii, pentru care nu avem date de contact, sunt rugati sa ne sune: Popescu Mario Cristian, Beldie Florin Stefan, Stan Octavian Gabriel, Idita Andrei, Bologeanu Cristian.

Pentru orice informatii suplimentare, va stam la dispozitie, la numerele de telefon:0735.658.904/0727.461.801.

Felicitari si un an nou cu impliniri!

________________________________________

Va invitam la evenimentul sportiv – turneu de selectie – „Sportivii au talent”

ASOCIATIA NATIONALA A INTERMEDIARILOR SPORTIVI SI CAUTATORILOR DE TALENTE DIN ROMANIA isi desfasoara activitatea de cautare de talente printre copii si juniori, in sensul identificarii acelora care isi doresc sa faca sport de performanta. Mentionam ca participarea acestora este benevola, insotita totodata de acordul parintilor, specificat in scris, in Declaratia pe proprie raspundere, pe care sunt invitati sa o completeze la inscriere.

Ni se pare normal ca reprezentantii legali sa-si dea acceptul pentru activitatea tinerilor, intrucat ei ii sustin in activitatile concrete legate de sport, mai ales in partea de inceput a drumului lor si tot dansii sunt in masura sa evalueze cel mai corect daca sunt in masura sa-i sprijine zi de zi.

O alta reticenta a printilor vis a vis de un program incarcat, ce presupune mai multe antrenamente saptamanale sau chiar zilnice, este legata de invatatura. Intr-adevar, se poate constata ca o mare parte dintre sportivi acorda o atentie din ce in ce mai mica studiului, pe masura ce cresc in varsta, deoarece intervin anumiti factori intalniti in viata de sportiv, cum ar fi oboseala fizica, monotonia, lipsa de confirmare a valorii si de perspectiva.

Aceste obstacole pot fi trecute cu multa munca, atat din partea copiilor/tinerilor, cat si din partea parintilor. Este greu, dar nu imposibil, caci exemple sunt multe de povesti de succes, de oameni inteligenti care au reusit in sport.

Iata de ce, este important ca langa dorinta tanarului care doreste performanta sa se afle parintele sau, care poate sa-si dea seama cel mai bine daca visul sau este realizabil sau nu.

Pe de alta parte, exista talente native, tineri cu caracter puternic, dand dovada de vointa, perseverenta si inteligenta, care merita o sansa in viata, pe care un ochi format ii poate cuantifica la adevarata lor valoare.

De aceea, am apelat la antrenori din Liga I, care s-au oferit benevol sa ii urmareasca pe participantii editiei de astazi, sa le vada calitatile native ce pot fi imbunatatite prin antrenamente, prin mult exercitiu si efort zilnic.

Am dori ca la editiile urmatoare sa avem in comisiile de evaluare mai multi antrenori, nu numai din Bucuresti, dar si din tara, care au poate stiluri diferite de antrenament, avand in vedere faptul ca nu exista standarde unitare pe acest sector de activitate.

Echipa Asociatiei a parcurs perimetrul sectorului 6, in cautare de copii care isi doresc sa faca performanta, care si-au exprimat dorinta de a veni la turneu, apoi am discutat cu parintii acestora, iar pe cei care au fost de acord, ii asteptam pe data de 13 decembrie, incepand cu ora 13.

Pe toti tinerii participanti la turneu, care isi doresc, ii vom inscrie, in mod gratuit, in baza noastra de date, incercand sa mentinem legatura cu ei, pentru a le oferi informatii legate de oportunitati sportive.

Contributia baneasca pentru inscrierea in turneul de selectie a fotbalistilor este in totalitate solicitata de ASOCIATIE, intrucat, proiectul acesta este autofinantat, numarul de persoane implicate in activitatea de scouting propriu zis este foarte mare, fiind necesar un volum mare de timp pentru culegerea si prelucrarea datelor.

ACTIVITATEA DE SCOUTING PROPRIU-ZIS SI ORGANIZARE a turneului este desfasurata exclusiv de ASOCIATIE, prin autofinantare, iar probele sportive si evaluarile sunt efectuate cu ajutorul benevol al antrenorilor profesionisti, care sunt si dansii interesati sprijinirea copiilor talentati.

LOCATIA
Turneul de selectie va avea loc la balonul din zona Stadionului Ghencea, pe strada Cooperativei nr. 134-135, la capatul tramvaiului 41.
Intrucat in luna decembrie sunt prevazute averse sub forma de ploaie si ninsoare, care ar afecta activitatea, mai ales ca sunt asteptati si copii nascuti incepand cu anul 2008, am preferat ca probele sportive sa se desfasoare intr-un spatiu inchis.

Adresa: Strada Cooperativei nr. 134-136 Ghencea – Bucuresti
Telefon: 0740 222 680 | 0765 478 117
Yahoo ID: soccerpoint2010
E-mail: soccerpoint2010@yahoo.com

Dimensiunile terenului sintetic de fotbal sunt de 41m x 23m, dotat cu o instalatie de nocturna Philips ultraperformanta, formata din 12 reflectoare cu halogen cu o putere totala de 4800W.
Gazonul de 50 mm fibrilat, de cea mai buna calitate, este asezat pe o suprafata elastica(nu pe beton ca la majoritatea terenurilor) si este difinitivat cu granule de cauciuc pentru protectia jucatorilor.

CINE POATE PARTICIPA
La acest turneu de selectie sunt asteptati fotbalisti cu varste cuprinse intre 6-18 ani, ne adresam tinerilor fotbalisti, de preferinta care nu sunt legitimati in prezent la cluburi sportive. In situatia in care sunteti legitimati la club sportiv, este necesar sa aveti acceptul acestuia, pentru a nu favoriza concurenta neloiala intre cluburi.
Daca participati la acest turneu si nu aveti acceptul clubului, o faceti pe proprie raspundere, intrucat organizatorii nu pot avea informatii despre apartenenta fiecarui concurent la o structura sportiva.

Pentru copiii minori, va rugam sa aduceti adeverinta medicala (aviz medical) prin care se mentioneaza ca sunteti apt pentru activitate sportiva, fiindu-va necesara pentru turneul de selectie.

In situatia in care nu puteti lua o astfel de adeverinta (din diferite motive legate de organizarea personala), rugam ca parintele (reprezentantul legal) sa completeze oDECLARATIE PE PROPRIE RASPUNDERE, prin care ia cunostinta de posibilele riscuri legate de competitie, inclusiv cel medical, pe care si le asuma.

Probele sportive sunt probele specifice care se utilizeaza la cluburile din Liga I, fiind diferentiate pentru grupele copiilor/tinerilor participanti, avand in vedere faptul ca exista o diferenta intre nivel evidenta intre acestia, datorata varstei.

EVALUAREA SPORTIVILOR
In urma atelierelor sportive, sa va face o evaluare finala, pe baza punctajelor obtinute de fiecare concurent in parte, urmand sa se centralizeze rezultatele intr-un tabel final.

In urma competitiei, fotbalistii alesi vor fi invitati sa participe la antrenamentele grupelor de copii si juniori, unde vor trebui sa confirme calitatile dovedite la turneul de selectie. Ei vor putea juca alaturi de colegii lor legitimati la club, in masura in care calitatile lor vor fi comparabile cu ale acestora, daca lipsa de experienta si tehnica, vor putea fi compensate de talent, munca, perseverenta si ambitie.
In acest caz fericit, ii asteapta un drum lung, plin de greutati, de eforturi din partea lor dar si a parintilor, insa performanta aduce cu ea roadele muncii, care sunt dulci, atunci cand soseste vremea ca sa fie culese.

In situatia sportivilor nepremianti, din cauza unei forme mai slabe din ziua aceea, sau din alte cauze, acestia isi pot imbunatati profilul sportiv cerut de cluburile mari, prin cresterea valorii la o alta structura sportiva. Ei isi pot urma visul de a deveni sportivi profesionisti, indiferent de obstacole.

Poate exista si cazul in care, in urma unei autoevaluari, tanarul/parintele lui sa-si poata da seama ca este mai potrivita continuarea unei activitati bazate pe invatatura, alaturi de practicarea unui sport pentru mentinerea conditiei fizice, conform dictonului “mens sana in corpore sano’’.

Pentru informatii necesare inscrierii la o alta structura sportiva, va asteptam, dupa competitie, la unul dintre punctele noastre de contact.

PREMII
Fiecare participant va primi o diploma de participare, semnata de Asociatia noastra, cu autografe de la jucatori stelisti din Liga I.

In pauza de deliberare a castigatorilor, se va oganiza o tombola cu premii, pe baza numerelor de participare a sportivilor.

CONTRIBUTII PARTICIPANTI
Asociatia noastra este o organizatie non profit care se autofinanteaza, contributiile banesti, in suma de 35 ron, primite de la participanti sunt folosite, in mare parte, pentru a acoperi cheltuielile banesti ocazionate de organizarea competitiei, precum si la proiecte sportive viitoare, la diferite sponsorizari.

Contributia pentru inscrieri poate fi incasata :
• La sediu;
• La inscriere, in ziua competitiei, la balon;
• Prin cont bancar, folosind urmatoarele date fiscale:
ASOCIATIA NATIONALA A INTERMEDIARILOR SPORTIVI SI CAUTATORILOR DE TALENTE DIN ROMANIA
Str. Principatele Unite nr. 71, apt.2
Romania, Bucuresti, Sector 4, 040164
Cod Fiscal: 31890847
BCR-Sucursala Libertatii, Cont bancar (IBAN): RO39RNCB0069134967590001

Intrucat au fost situatii in parintii nu au putut plati cotizatia, facem cunoscut pe aceasta cale ca, sportivii respectivi pot participa la turneul de selectie, cu o cerere de scutire a platii, motivata in cateva cuvinte.

Institutul Confucius - Eveniment cultural-sportiv

read next
Close