Cupa Mondiala si Campionatul Balcanic de Ju-Jitsu

26-28 septembrie

10:00

Sos Stefan cel Mare, Bucuresti

Intrarea libera

BALCANIADA DE JI-JITSU SI CAMPIONATUL MONDIAL U 15-EDITIA A 11-A
In perioada 26-28 septembrie, la sala recent construita din Stefan cel Mare, a avut loc Cupa Mondiala si Campionatul Balcanic de Ju-Jitsu. Fiind in colaborare cu JJIF, ne-am facut aparitia in prima zi de competitie, unde s-au luptat categorii de juniori si aspiranti.

Una dintre persoanele direct sprijinite de noi este sportiva Zainea Camelia, in varsta de 15 ani, legitimata la Clubul Sportiv „Kokusai” Bucuresti, antrenata de Sensei Coroi Vasile.

Ea avut finala pentru medalia de aur la departajare cu o sportiva din Cipru, sustinand doua partide de departajare, pe care le-a castigat fara probleme. Performanta micutei luptatoare nu a constituit o surpriza pentru nimeni, avand in vedere vointa si perseverenta ei, sustinerea mamei si antrenamentele desfasurate la clubul „Kokusai”.

S-au desfasurat meciuri cu sportivi participanti din aproximativ 20 de tari, astfel incat, festivitatea de premiere din prima zi de competitie a avut loc la ora 23:00. In cadrul acestei festivitati am profitat de ocazie si am premiat 30 de copii castigatori de medalie, cu ajutorul sponsorilor si sustinatorilor de la Wu Xing (www.wuxing.ro). Acestia au oferit premiantilor vouchere in valoare de 50 Lei, asteptandu-i la restaurantele din AFI PALACE si PIPERA, cu mancarea campionilor.

Multumim lui Daniel Grecu, fotograf profesionist, pentru pozele puse la dispozitie, care sunt protejate de drepturi de autor.

Competitie de portari - Goalkeeper Number One

read next
Close