Poiana 45 – MTB RACE

8 septembrie 2015

10:00

Chiojdu / Buzau

Intrarea libera

POIANA 45”- MTB RACE este un concurs de ciclism MTB, cross country, de dificultate medie, ce va avea loc in judetele ce traverseaza paralela 45, aflata la jumatatea distantei intre Ecuator si Polul Nord.

POIANA 45”- MTB RACE

Avand in vedere faptul ca paralela 45 uneste, printr-o linie imaginara, mai multe tari din emisfera nordica, ne dorim ca acest concurs sa fie unul al prieteniei si ne bazam pe participarea unor invitati din aceste tari.

POIANA 45”- MTB RACE

Editia 1 a concursului se desfasoara in judetul Buzau, pe raza comunelor Chiojdu si Catina, un paradis terestru compus din 11 sate, care de care mai frumoase.

POIANA 45”- MTB RACE

Traseul de MTB trece pe drumuri de munte, printre sate rasfirate, prin fanete si paduri, zona fiind specifica subcarpatilor de curbura, avand paduri de conifere si foioase.

Competitia are loc odata cu Targul Mariilor din comuna Chiojdu, eveniment satesc anual ce reuneste in jur de 10.000 de persoane, localnici si invitatii acestora.

Targul Mariilor din comuna Chiojdu

Festivitatea de premiere se va face in prezenta organizatorilor, sponsorilor, reprezentantilor administratiei locale, precum si a invitatilor speciali.

Prin organizarea acestui concurs, invitam concurentii si invitatii sa (re)descopere frumusetea incontestabila a tinutului, remarcabile prin autenticitatea si varietatea, sa-si fortifice corpul si mintea prin miscare in aer curat, de munte.

concurs MTB Poiana 45

Ca urmare a acestei competitii, dorim sa facem cunoscute pensiunile agroturistice din zona, precum si micii producatori si mesteri traditionali, sperand, astfel sa contribuim la cresterea economica a zonei.

producatori si mesteri traditionali

Speram, deasemenea, ca din multimea persoanelor prezente, sa descoperim un talent sportiv local, pe care sa-l promovam si ajutam in cariera.

talent sportiv local

Asociatia noastra va asigura conditiile necesare bunei desfasurari a competitiei, prin asistenta medicala, puncte de alimentare/hidratare, puncte de asistenta tehnica, insotire cu voluntari si motociclete/ATV pe traseu.

Banii rezultati din taxa de participare vor fi utilizati, inafara de premiere, pentru cumpararea unui bag de participare pentru toti concurentii, pentru alimente, produse si servicii utilizate la organizarea evenimentului. Suma obtinuta in plus fata de acestea, va fi utilizata exclusiv in scop umanitar, in scopul sustinerii sportivilor talentati.

Organizatorul Concursului „POIANA 45”- MTB RACE, este ASOCIATIA NATIONALA A INTERMEDIARILOR SPORTIVI SI CAUTATORILOR DE TALENTE DIN ROMANIA, avand drept sponsori principali Primaria comunei Chiojdu si Primaria comunei Catina, judetul Buzau.

Concursul se va derula conform prevederilor Regulamentului, care este obligatoriu pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

Posibilitati de cazare
In comuna Chiodu se afla 3 pensiuni care sunt gata sa primeasca concurentii ce participa la MTB RACE, pretul per persoana (ce include cazare si 3 mese) fiind de 100 lei.
Cele 3 pensiuni sunt si sponsori ai editiei, oferind castigatorilor premii constand in cate un sejur.

PENSIUNEA „TATA LICE”

Asezata pe partea stanga a raului Basca, pensiunea este o oaza de verdeata si relaxare, iar punctele forte sunt ospitalitatea si mancarea savuroasa oferita de gazde.

PENSIUNEA „MELANIA”

Gazdele imbina bunul gust si abordarea profesionista a dorintelor turistilor, cu accentele traditionale, specifice zonei Chiojdului, regasite in meniuri si arhitectura pensiunii.

Casa cu blazoane

Pensiunea este un proiect sustinut Uniunea Arhitectilor din Romania, un concept inedit ce reinvie frumusetea caselor rurale de altadata, a locurilor ospitaliere unde te odihnesti, mananci si dormi boiereste.

Pensiunea „CASA CODESCU”

Aflata la poalele muntilor, Casa Codescu pune la dispozitia dumneavoastra tot confortul si linistea pe care o cautati. Este o casa pregatita sa-ti dea propria caldura, sa le ofere sufletului si trupului tau o portie din propria-i reteta de fericire.

TIPUL CONCURSULUI: „POIANA 45”- MTB RACE este un concurs de ciclism MTB-Cross Country (Point to Point), pe un traseu de dificultate medie.

LOCUL: Concursul se desfasoara pe suprafata comunei Chiojdu (care are in componenta sa 6 sate: Basca Chiojdului, Catiașu, Chiojdu, Lera, Plescioara si Poenitele) si pe suprafata comunei Catina (compusa din satele: Catina, Corbu, Slobozia, Valea Catinei si Zeletin), pe drumuri de deal si de munte, cu diferite diferente de nivel, ce trec prin sate, fanete si poiene, pe o distanta de aproximativ 55 de km.

DURATA: Traseul are o durata medie de parcurgere de 4 ore, pe drum uscat, iar limita de timp se poate extinde in functie de situatiile imprevizibile (vreme, etc).

Festivitatea de premiere are loc dupa sosirea ultimelor persoane si preluarea eventualilor participanti ce au abandonat cursa.

PERIOADA: Concursul se desfasoara in data de 8 septembrie 2015.

TRASEUL CONCURSULUI

Conditiile meteo pentru perioada concursului se prevad a fi favorabile cursei de biciclete, in aceasta situatie, optam pentru traseul de aproximativ 57 de km.

TRASEUL CONCURSULUI

In cazul in care va ploua foarte tare, competitia se va desfasura pe traseul de rezerva, de aproximativ 45 de km, care nu are portiuni de drum cu noroire.

TRASEUL PRINCIPAL

Concurs ciclism - MTB - Poiana 45 - Traseu principal

 

TRASEUL DE REZERVA

Concurs ciclism - MTB - Poiana 45 - Traseu secundar

Traseul a fost realizat cu ajutorul lui Bogdan Matei.

DREPTURI SI CONDITII DE PARTICIPARE
Concursul este accesibil tuturor persoanelor care respecta conditiile Regulamentului si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament, pentru a-si valida participarea.

Se permite atat inscrierea sportivilor licentiati, cat si a celor amatori.
Competitia este deschisa oricarei persoane ce iubeste sportul si miscarea in natura. Se cer o stare buna de sanatate, un nivel corespunzator de antrenament precum si un bagaj de cunostinte tehnice specifice.

Participantii isi asuma întreaga responsabilitate pentru starea de sanatate în care se afla.
Cei care nu au împlinit 18 ani trebuie sa aiba acceptul scris si semnat al parintilor sau al tutorelui legal, pe Formularul de înscriere si pe Declaratia pe propria raspundere.
Orice participant înscris va avea un numar de concurs furnizat de organizatori.
Orice participant trebuie sa respecte regulile competitiei si trebuie sa urmeze indicatiile date de organizatori.
Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita şi in afara oricarei constrangeri, a prevederilor prezentului regulament.
Dreptul de participare apartine în exclusivitate participantului, care indeplineste conditiile impuse de Regulament.
Dreptul de participare la concurs este anulat automat, in situatia in care sunt furnizate date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

CONTRIBUTIE BANEASCA PENTRU INSCRIEREA LA CONCURS

UPDATE:
Intrucat concursul de biciclete este sustinut de primariile comunelor Chiojdu si Catina, precum si a altor sponsori, cotizatia de inscriere este ZERO! In pachetul de participare este inclus si voucherul pentru meniul de la masa campeneasca ce se va servi la Targul Sfintei Marii. Va asteptam !

Pentru a participa la concurs, va rugam sa achitati urmatoarele sume:
• 50 RON pentru cei care achita pana pe 1 septembrie;
• 65 RON pentru cei care achita in zilele de 2,3,4,5,6,7;
• 80 RON pentru inscrieri in ziua concursului.

Categoria Juniori, indiferent de data inscrierii, va plati 30 de RON.

Sumele incasate in urma participarii la competitia sportiva sunt utilizate exclusiv pentru plata cheltuielilor efectuate de organizatori.

Asociatia noastra nu urmareste obtinerea de profit. Mentionam ca eventualele sume rezultate in urma achitarii cheltuielilor organizatorice sunt utilizate pentru promovarea si sustinerea sportivilor talentati, confruntati deseori cu lipsuri materiale.

De aceea, va multumim pentru sprijinul acordat prin participarea la competitia sportiva si consideram sumele incasate de la dvs. drept CONTRIBUTIE MEMBRU SIMPATIZANT, o recunoastere, practic a eforturilor depuse de Asociatie.

• Persoanele care opteaza pentru varianta de cazare, cu pensiune completa (mic dejun, pranz si cina) se vor putea caza la una dintre pensiunile din comunele Chiojdu si Catina, tariful fiind de 100 lei/zi.

In cazul in care concurentul se retrage sau nu se prezinta la concurs, suma nu va fi restituita.

CUM MA INSCRIU
Pentru a va inscrie, va rugam
• Cititi Regulamentul de participare, va informati cu privire la competitie;
• Completati Formularul de inscriere online, utilizand butonul INSCRIE-TE sau downlodati, completati si semnati Formularul de inscriere (ce contine si Declaratia pe propria raspundere) aflat in josul paginii si il transmiteti la secretariat@intermediarisportivi.ro;
• Platiti taxa de inscriere prin 1 din cele 3 metode alese (plata in contul Asociatiei, plata intr-unul din punctele de incasare, plata la inscriere;
• Ridicati kitul de participare;
• Verificati daca va aflati pe lista de inscrisi, cu campul VALIDAT, bifat.
• Va prezentati in ziua concursului cu BI/CI.
• Declaratia pe proprie raspundere trebuie completata si semnata de fiecare participant, poate fi transmisa in forma scanata la email: secretariat@intermediarisportivi.ro sau depusa in ziua concursului.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, sunati la tel: 0727.461.801

DATE NECESARE PLATII CONTRIBUTIEI DE INSCRIERE
ASOCIATIA NATIONALA A INTERMEDIARILOR SPORTIVI SI CAUTATORILOR DE TALENTE DIN ROMANIA
• Cont bancar (IBAN): RO39RNCB0069134967590001, BCR-Sucursala Libertatii
• Cod de Inregistrare Fiscala (C.I.F.): 31890847

CATEGORII DE PARTICIPANTI:
• ELITE – FEMININ/MASCULIN
• JUNIORI (< 18 ani) – FEMININ/MASCULIN
• ADULTI (18-45 ani) – FEMININ/MASCULUIN
• SENIORI (>45 ani) – FEMININ/MASCULIN

In cazul in care sunteti parinte si doriti inscrierea copilului va rugam sa completati numele, prenumele si data nasterii ale acestuia, iar restul datelor de contact pot ramane ale dumneavoastra. Copiii sub 12 ani trebuie sa fie insotiti de un parinte/tutore/imputernicit pe tot parcursul concursului. Insotitorul nu trebuie sa se inscrie si nu va plati nici o taxa.

CE VA PUNEM LA DISPOZITIE?
Participantii vor avea la dispozitie kitul de participare, ce cuprinde:
• rucsac
• numar de concurs
• apa
• cip de cronometrare
• bride de prindere
• dulciuri

Pe traseu, vor fi 2 puncte de alimentare si hidratare, precum si voluntari care vor indruma participantii, pozitionati la inceputul pantelor, la rascruce de drumuri, la intrarea in sate.

Dupa sosirea bikerilor, acestia isi vor putea spala bicicletele la punctul de curatare biciclete.

Participantii vor servi mancare calda, la masa campeneasca, conform traditiei locului, putand urmari spectacolul artistilor invitati.

Dupa momentul de relaxare, urmeaza tombola si festivitatea de premiere, precum si sesiunea de poze si interviuri luate participantilor si invitatilor.
Premiile constau in sejururi oferite de pensiunile din zona, in produse si vauchere.
Informatii despre acestea, vom posta saptamana urmatoare.

Pentru fiecare în parte exista categorii prestabilite și șanse egale pentru câștigarea premiilor oferite de sponsori și organizatori.

Organizatorul nu-si asuma responsabilitatea pentru eventuale premii oferite din partea partenerilor si/sau colaboratorilor sai si nu este raspunzator de plata de taxe sau a altor obligatii financiare legate de aceste premii.

Participantii vor afla informatii despre concurs de pe pagina, www.intermediarisportivi.ro, acesta fiind un concurs de ciclism MTB, de tip cross country, XPC.

Startul la competitie se va da marti, 8 septembrie 2015, ora 10, in zona Platoului Targului Mariilor (langa Pod, la intrarea in Chiojdu).

Intregul eveniment se va desfasura de la ora 9:00 la ora 17:00, conform programului mentionat mai jos.

Pentru participarea la competitia efectiva, inscrierile se vor finaliza in data de 8 septembrie 2015, ora 9:00 prin completarea unui formular de inscriere afisat pe pagina www.intermediarisportivi.ro.

Competitia efectiva consta intr-un concurs de ciclism MTB, de tip XPC.
Bicicletele folosite in competitie trebuie sa respecte standardele oficiale pentru bicicletele de tip MTB si sa fie in perfecta stare de functionare.

Concurentii vor fixa numarul de concurs care le-a fost inmanat in fata bicicletei, pe ghidon, pe toata durata concursului, pentru a fi vizibil de catre arbitrii.

In caz ca numarul de concurs nu este vizibil, organizatorul este absolvit de vina daca apar erori in clasament care ii privesc pe concurentii aflati in aceasta situatie. Deasemenea, concurentii trebuie sa poarte chip-ul de cronometrare pe intreaga durata a competitiei, dupa care sa il predea arbitrilor (sau la race-office).

Toate bicicletele folosite trebuie propulsate doar prin forta umana proprie a concurentului. Nu se accepta dispozitive tehnice (de ex: motoare) care sa il ajute pe concurent sa obtina o performanta mai buna.

Se interzice ajutorul publicului sau altor concurenti (de ex: tragerea sau impingerea unor concurenti de catre o alta persoana). Toate bicicletele folosite trebuie sa fie in stare perfecta de functionare, in special sistemul de franare.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage din concurs bicicletele pe care le considera necorespunzatoare din acest punct de vedere.

Organizatorul este exonerat de raspundere si despagubire pentru orice dauna materiala sau vatamare corporala suferita de un participant.

PROGRAM
LUNI, 7 septembrie (optional)
Ora 9:00 – Sosire la pensiuni, pentru cazarea concurentilor ce au optat pentru bilet cu pensiune completa inclusa.
Ora 10:00 – 19:00 Previzualizare traseu

MARTI, 8 septembrie
Ora 8:00 – Inscrieri fizice si ridicarea pachetelor de concurs pentru concurentii inscrisi in acea zi;
Ora 8:30 – Ridicarea pachetelor de concurs pentru concurentii cu rezervare anterioara;
Ora 9:00 – Echiparea si incalzirea concurentilor si verificarea tehnica a bicicletelor;
Ora 09:45 – Adunarea la start;
Ora 09:50 – Strigarea primelor 2 linii;
Ora 10:00 – START;
Ora 14:00 – Sosirea primilor concurenti;
Ora 15:00 – Servirea hranei calde si a bauturilor racoritoare;
Ora 16:00 – TOMBOLA
Ora 16:30 – Festivitatea de premiere (cuvantul organizatorilor si inmanarea premiilor);
Ora 17:00 – Sesiune de fotografii si schimb de impresii.

STARTUL:
Concurentii trebuie sa se pozitioneze la linia de start in ordinea chemarii si pe linia indicata de catre MC-ul competitiei.
Startul va fi dat de MC-ul competitiei in urmatorul fel: un anunt cu numaratoare inversa de la 10, 9, …2, 1, START.
Startul va fi colectiv.
ECHIPAMENT:

• Casca de ciclism este OBLIGATORIE pentru toate categoriile de concurenti, atat in timpul competitiei cat si in timpul antrenamentelor;
• Numarul de concurs va fi montat pe bicicleta, in fata, pe ghidon vizibil si va fi inlaturat doar dupa trecerea liniei de sosire (sau in caz de abandon);
• Concurentii pot repara sau inlocui orice piesa cu exceptia cadrului. Schimbarea bicicletei nu este permisa, concurentii trebuie sa treaca linia de sosire cu acelasi cadru si acelasi numar pe ghidon;
• In cazul unei pene sau a unor defectiuni minore, opriri, concurentul este obligat sa elibereze traseul pentru a evita accidentarile si sa-si rezolva problema intr-un loc sigur;
• Folosirea de catre concurenti a sistemelor radio sau alte comunicatii electronice sunt strict interzise (Ex: iPod, tel mobil, walk-man, mp3 player etc).
• Bicicletele folosite in competitie trebuie sa respecte standardele pentru bicicletele de tip MTB.
• Concurentii care vor pedala pe biciclete de tip urban, o vor face pe propria raspundere deoarece acest echipament poate fi un handicap fata de ceilalti concurenti;
• Inlocuirea unei roti se poate face in zona pentru echipe de la Start/Finish sau in alte zone indicate de organizator;
• In cazul unei pene sau a unor defectiuni minore, concurentul este obligat sa elibereze traseul pentru a evita accidentarile si sa-si rezolva problema intr-un loc sigur.

RESPONSABILITATILE ORGANIZATORULUI
Organizatorul se asigura de buna desfasurare a urmatoarelor activitati:

• asigura pachetul de start pentru concurenti;
• asigura traseul de concurs marcat corespunzator;
• asigura puncte de rehidratare si alimentare;
• asigura puncte de verificare;
• asigura recompensarea primelor trei locuri de la fiecare categorie;
• asigura plasarea punctelor de control pe parcursul traseului si respectarea ordinii de sosire a concurentilor la acestea;
• asigura sosirea cronometrata cu un sistem de chip-uri;
• asigura siguranta la start si finish, prin paza si suport medical;
• asigura prevenirea blocajelor pe traseu prin fluturarea unui steag galben, in cazul unui eveniment neprevazut, astfel incat sa previna accidentarea concurentilor care vin din urma;
• asigura un climat ospitalier pentru petrecerea de dupa competitie;

In conditii meteo nefavorabile, Organizatorul poate decide amanarea/anularea competitiei.

OBLIGATIILE SI RASPUNDEREA CONCURENTULUI:
• toti concurentii participa la competitie pe proprie raspundere;
• concurentul care sufera un accident sau orice fel de paguba materiala (bicicleta, alte echipamente) renunta la orice drept de a solicita despagubiri, sau de a recurge in instanta impotriva oricarei persoane implicata in organizarea competitiei, in special impotriva: organizatorului sau voluntarilor implicati in organizarea competitiei (persoane fizice sau juridice), impotriva sponsorilor, impotriva institutiilor publice ce sustin competitia;
• concurentii trebuie sa cunoasca regulamentul si sa participe la sedinta tehnica, sa utilizeze informatiile anuntate de organizatori, in sedinta tehnica organizatorul anunta informatii oficiale chiar daca acestea nu sunt redactate in prezentul regulament;
• concurentii poarta intreaga responsabilitate civila si penala pentru orice dauna provocata de acestia altor persoane in timpul cursei;
• in cazul constatarii unui accident, concurentii sunt obligati sa il raporteze la urmatorul punct de control sau sa sune pe numarul de urgente afisat pe numarul de concurs;
• concurentii sunt obligati sa respecte regulile de protectie a mediului inconjurator;
• in caz de abandon sau descalificare sportivul e obligat sa isi transporte bicicleta la standuri (exceptie fac accidentarile) si sa predea chip-ul de cronometrare la primul punct de control;
• concurentii sunt obligati sa protejeze/evite eventualii spectatori sau cetateni ajunsi intamplator pe traseu.
• sa predea chip-ul de cronometrare la race-office-ul; pierderea sau deteriorarea lui presupune achitarea contravalorii lui.
• fiecare participant este obligat sa urmeze indrumarile comisarilor de traseu si a organelor de politie;in locurile unde acestia nu exista, ei trebuie sa manifeste prudenta.
• organizatorii sunt exonerati de raspundere, daca in timpul cursei publicul sau concurentii deterioreaza marcajele de ghidare;
• concurentii vor lua parte la concurs doar dupa ce vor semna o Declaratie pe proprie raspundere din care reiese ca sunt apti din punct de vedere medical pentru efort fizic; organizatorul isi rezerva dreptul de a interzice participarea unui concurent daca considera ca nu este apt din acest punct de vedere;
• organizatorul este exonerat de raspundere daca unul sau mai multi concurenti sufera vatamari corporale sau pagube materiale ca urmare a unor incidente produse pe traseu.

DESCALIFICAREA concurentilor are loc ca datorita urmatoarelor motive:
• DOPING sau folosirea de bauturi alcoolice;
• Neparcurgerea traseului în întregime sau scurtarea lui;
• Nefolosirea căstii de protectie pe timpul concursului;
• Folosirea dispozitivelor audio pentru muzica (tip iPod, tel mobil, walk-man etc), in timpul cursei;
• Lipsa unui obiect din echipamentul obligatoriu;
• Comportamentul lipsit de Fair Play fata de concurenti, organizatori sau spectatori (insultarea, imbrancirea concurentilor, sicanarea, lovirea etc.);
• Folosirea/primirea ajutoarelor din afara concursului (folosirea autovehiculelor, a motocicletelor, a ajutorului venit din partea unei alte persoane, etc);
• Schimbarea bicicletei sau a numarului de competitie in timpul concursului;
• Abandonarea ambalajelor sau altor deseuri pe traseu in afarea zonei de alimentare;
• Nerespectarea regulilor specifice unui concurs de tip XCP.

Descalificarile se pot face si dupa concurs in urma vizualizarii pozelor, filmelor, sau a sesizarii fondate a altor concurenti.

OPRIREA / RETRAGEREA DIN CURSA
Organizatorul îsi rezerva dreptul de a opri un participant în urmatoarele cazuri:
• s-a accidentat dupa start si/sau starea sa nu-i mai permite continuarea cursei;
• în cazuri exceptionale;
• In cazurile de descalificare.
Orice participant care nu mai poate sau nu mai vrea sa continue cursa, indiferent de motiv trebuie sa-i informeze pe organizatori imediat, la start, la punctele de control sau la sosire.
Neanuntarea retragerii din cursa va cauza o operatiune de cautare si salvare (echipe de salvare) pe cheltuiala participantului implicat.
Retragerea va fi confirmata prin semnatura pe foaia de arbitraj.
Orice participant care se retrage va fi ajutat cu privire la cea mai buna varianta de retragere dar este responsabil pentru transportul propriu, ruta pe care o va folosi si actiunile ulterioare momentului si locului retragerii, exceptie facând cazurile grave care nu permit deplasarea prin propriile mijloace.

CRONOMETRAJ
Cronometrajul se face in sistem electronic.

CONSERVAREA NATURII
Lasarea de gunoaie pe parcursul traseelor si/sau distrugerea deliberata a mediului înconjurator va atrage dupa sine descalificarea.

CONTESTATII
Orice participant poate face o contestatie împotriva altui participant care nu a respectat regulile competitiei sau împotriva deciziilor oficialilor. Contestatia se va depune la biroul de Informatii, în scris, la 15 minute de la afisarea rezultatelor complete provizorii, împreuna cu o taxa de 50 lei.
Rezolvarea contestatiei se va face in urmatoarele 30 minute.
Taxa de 50 lei va fi înapoiata petentului, daca contestatia va fi acceptata.
Prin înscriere si participare fiecare participant confirma ca a citit, înteles si acceptat conditiile de participare si aceste reguli, îsi asuma riscurile participarii concursului de ciclism si sunt responsabili pentru propriile actiuni care ar trebui sa tina cont de circumstante relevante ca: trafic, conditii meteo, schimbarea vremii, zona în care se afla, echipament.

COMISIA DE VALIDARE A CASTIGATORILOR SI ACORDAREA PREMIILOR

Comisia este formata din trei membrii desemnati de conducerea organizatorului.

In situatia in care unul dintre membrii comisiei este in imposibilitate de a isi exercita atributiile, acesta este inlocuit cu un membru desemnat de ceilalti doi membri.

In situatia in care doi sau toti membrii comisiei sunt in imposibilitate de a isi exercita atributiile, conducerea organizatorului va numi o noua comisie.

Toate deciziile comisiei se iau cu majoritatea voturilor membrilor. Orice situatie/problema care apare in cursul desfasurarii Concursului este solutionata de catre comisie, conform deciziei acesteia.

DREPTURI DE AUTOR
Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi in nume propriu sau prin cesiune catre partenerul principal al concursului, orice material fotografic, video si audio cu concurentii, din timpul desfasurarii acestui concurs (inclusiv de la linia de start/finish si premierele la podium), in scopuri de promovare a evenimentului.
INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 8 septembrie 2015, ora 17.00 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

Referitor la retragerea in timpul concursului, concurentii care nu doresc continuarea cursei trebuie sa informeze organizatorii la standul Start/Sosire sau la oricare dintre punctele de control, predand chip-ul de cronometrare.

REGULAMENTUL CONCURSULUI
Regulamentul Concursului este disponibil pe pagina www.intermediarisportivi.ro
Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe siteul susmentionat, sau in ziua concursului la sedinta tehnica.

ALTE REGULI
In cazul in care organizarea concursului este impiedicata de evenimente de forta majora, si/sau de evenimente meteo nefavorabile, organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, incheierea sau prelungirea concursului.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament de cate ori este necesar, cu informarea corespunzatoare a celor interesati.

Prezentul Regulament a fost intocmit si va fi facut public, conform legislatiei in vigoare, pe intreaga perioada de desfasurare a concursului, acesta putand fi consultat la solicitarea oricarui concurent la concurs pe pagina www.intermediarisportivi.ro.

DOCUMENTE NECESARE PARTICIPARII LA CONCURS
Formular de inscriere si Declaratie pe proprie raspundere
Regulamentul concursului

Inscrie-te

Sportiv:
Categorie:
Close