Echipa

In conformitate cu dispozitiile Ordonantei Guvernului nr. 26/2000, cu privire la asociatii si fundatii, cu modificarile si completarile ulterioare si Legea nr. 246 din 18 iulie 2005 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii, membrii fondatori au hotarât constituirea „ASOCIATIEI NATIONALE A INTERMEDIARILOR SPORTIVI SI CAUTATORILOR DE TALENTE DIN ROMANIA”, care este o organizatie civila, profesionala si functioneaza ca persoana juridica româna de drept privat, cu caracter nepatrimonial (nonprofit), neguvernamentala, fara caracter politic si fara scopuri religioase, fiind supusa legislatiei din România.

MEMBRU FONDATOR FUNCTIE
VIGHECIU LAVINIA-CHRISTINA Presedinte
ANDRUSCEAC ANTONIO Vicepresedinte
POPA GHEORGHE Vicepresedinte
COJOCARU ISPAS Vicepresedinte
TOMA ION Vicepresedinte
VIGHECIU PETRISOR NICULAE Vicepresedinte
IVANESCU REMUS Vicepresedinte

Infiintarea si administrarea Asociatiei este un proiect complex si ambitios, ce a luat nastere din necesitatile obiective ale sportului romanesc, aspecte perfectibile ce au fost sesizate de membrii fondatori din perspective diferite, dar deopotriva de importante.

Lavinia Vigheciu are o activitate de 25 de ani in sistemul bancar, in domeniile pietei de capital, participatiunilor si investitiilor directe, administrand in aceasta perioada relatia cu societatile comerciale, organizatiile nonguvernamentale si organismele de plasament colectiv. Lavinia Vigheciu este, incepand cu anul 2015, intermediar sportiv conform reglemntarilor FIFA / FRF.

Toma Ion este cunoscut de generatii de copii si juniori ca si profesor si antrenor sportiv, Director al Centrului de Copii si Juniori al FC Steaua precum si Director-adjunct al Liceului Sportiv Mircea Eiade-Bucuresti. De-a lungul carierei sale profesionale, a format si antrenat tineri fotbalisti, conducandu-i pe acestia in turnee si competitii sportive, unde au castigat numeroase trofee.

Cojocaru Ispas isi desfasoara activitatea in domeniul fotbalului, remarcandu-se, in prezent, ca si Director al Centrului de Copii si Tineret-Chiajna. Din perspectiva de manager sportiv, dar si de antrenor, selectioneaza, antreneaza si sustine copii si juniori pe drumul dificil al performantei.

Remus Ivanescu imbina in mod stralucit profilul unui fost sportiv de performanta cu cel al cautatorului de talente, in calitatea sa de antrenor de fotbal al FC Steaua si al Liceului Sportiv Mircea Eliade, pentru diverse categorii de varsta de copii si juniori.

Antonio Andrusceac are o activitate notabila ca si fondator sau membru de ONG-uri, care sustin persoane din medii defavorizate dar si tineri sportivi si artisti talentati. A initiat si derulat proiecte de responsabilitate sociala in colaborare cu mediul privat, cu Patriarhia romana dar si cu primarii municipale.

Gheorghe Popa, consilier pe probleme juridice, asigura integrarea Asocitiei in contextul legislativ, urmarind ca aceasta sa respecte prevederile legale, in toate domeniile de activitate desfasurate pe plan national si international.

Vigheciu Niculae, fost sportiv de performanta (lupte libere), ofiter de cariera, in prezent in rezerva, este ancorat in realitatea sportiva prin intermediul asigurarilor, domeniu in care activeaza in calitate de expert daune si Presedinte al Asociatiei Nationale a Constatatorilor, Evaluatorilor si Lichidatorilor de Daune din Asigigurari.

 

 

Close