Despre noi

In prezent, se poate observa ca multi sportivi talentati, ce au obtinut rezultate notabile la competitiile nationale si internationale, au ajuns la final de cariera. Aceasta se datoreaza fie promovarii ineficiente sau inexistente pe piata de profil, cat si a imposibilitatii de a-si gasi un loc de munca.

Pentru ambele situatii, „ASOCIATIA NATIONALA A INTERMEDIARILOR SPORTIVI SI CAUTATORILOR DE TALENTE DIN ROMANIA” vine cu solutii realizabile si realiste: reinventarea meseriei de intermediar sportiv si cea de cautator de talente, in scopul promovarii sportivilor care au ceva de spus, dar si pentru a-i sustine pe aceia care isi doresc sa lucreze in domeniul sportului.

Asociatia pune accentul pe o buna pregatire a viitorilor impresari/cautatori de talente prin cursuri de formare profesionala si mai putin pe taxe foarte mari pentru licentierea acestora (25.000 EURO cat este in prezent licenta pentru un agent de fotbalist).

In acelasi timp, Asociatia doreste un sistem transparent al transferurilor, spre interesul tuturor partilor implicate: jucator, club, statul roman si membrii Asociatiei.

Organizatia nu urmareste obtinerea de profit. Profitul operational este  reinvestit in programe de formare profesionala a membrilor sai, in scopul utilizarii potentialului sportiv cu privire la incluziunea sociala, integrare si sanse egale.

Asociatia sustine si promoveaza sportivi/antrenori/alte categorii sportive provenind din medii defavorizate social si are in vedere organizarea de activitatii sportive la nivelul copiilor si juniorilor mici, cu aptitudini remarcabile, precum si a persoanelor cu dizabilitati, prin demararea proceselor de selectie, pregatire si realizare de competitii.

Close